Fryksdalsdansen 2018

Fotograf: Per Eriksson
Trigger Photo AB
Magasinet
791 31 Falun
+46-70-520 99 36
per@fotografpereriksson.com
www.fotografpereriksson.com
www.magasinetfalun.se

Fryksdalsdansen är Sunnes stora dans- och nöjesfestival som lockar ca 15.000 besökare. Här bjuds det på ett rikt smörgåsbord med de bästa dansbanden och populära artister samt trubadurer och diskotek. Fryksdalsdansen äger rum varje sommar. 
2018 kommer dansen att äga rum  26-27-28 juli

När det gäller bokning av camping under Fryksdalsdansen gäller följande:

FÖR FRYKSDALSDANSEN 2018

Campingplatser: Bokningen är nu öppen online och via telefon/mejl.
Stugor: Online-bokning av stugor ej möjlig. Bokning över disk, via mejl och telefon är öppen.
Extracampingen: Bokning via telefon eller mejl från maj 2018, online-bokning ej möjlig.

ORDINARIE CAMPING:

Alla campingplatser för nästa års Fryksdalsdans släpps för bokning Online eller genom oss under hösten året innan. Se exakt datum ovan.
Minsta bokningsperiod är torsdag – söndag.
Det är tältförbud, bussförbud och kombicampförbud på ordinarie campingen denna period.
Åldersgräns 18 år.
Max 2 platser får bokas per person och endast 1 objekt/plats är tillåtet.

Campingavgiften avser max 5 personer/plats. Ni tilldelas campingband vid incheckning som alla på platsen måste bära under hela perioden för att vara behörig på campingområdet. Om ni är fler finns möjlighet att köpa ytterligare upp till 2 campingband för 300:-/st, oavsett antal nätter. Det är även möjligt att köpa till max 4 st gästband för 200:-/st. Med gästband kan man besöka campingplatsen alla dagarna men ej övernatta. Campingband/gästband kan endast köpas av platsinnehavaren. Personer utan band har inte behörighet att vistas på campingen. OBS! Det är inte samma band som gäller på ordinarie camping som på Extracampingen.

EXTRACAMPINGEN:

En yta ovanför den ordinarie campingen öppnas upp vid behov.
Extracampingen är bokningsbar från början av maj inför varje ny dans. Bokningar kan endast göras genom kontakt med oss via telefon eller email. 
Här gäller valfritt antal dagar för bokning.
Tillgång till el finns på vissa av platserna för husvagn och husbil. Övriga utan el.
Åldersgräns 18 år.
Max 2 platser får bokas per person och endast 1 objekt/plats är tillåtet.

Campingavgiften avser max 5 personer/plats. Vid incheck tilldelas ni campingband som alla på platsen måste bära under hela perioden för att vara behörig på campingområdet. Om ni är fler finns möjlighet att köpa ytterligare upp till 2 campingband för 200:-/st, oavsett antal nätter. Det är även möjligt att köpa till max 4 st gästband för 200:-/st. Med gästband kan man besöka campingplatsen alla tre dagarna men ej övernatta. Campingband/gästband kan endast köpas av platsinnehavaren. Personer utan band har inte behörighet att vistas på campingen. OBS! Det är inte samma band som gäller på Extracampingen som på ordinarie camping.
ALLA bokade campingplatser på ordinarie camping samt extracamping under Fryksdalsdansen ska vara betalda i förväg. Faktura skickas vid bokning.
Anledningen är att incheckningen ska gå så smidigt som möjligt då det är många som checkar in den veckan.

STUGORNA:

Stugorna går att boka över disk, telefon eller via mail med start under hösten året innan. 
Stugorna går ej att boka Online!
Åldersgräns är 30 år för den som bokar stugan.
Den som bokar måste även bo i stugan och ansvarar för övriga gäster i stugan. Legitimation kan krävas om det anses behövas.
Minsta bokningsperiod är torsdag-söndag.
Max 1 stuga per person får bokas.

Vid incheck tilldelas ni campingband som alla i stugan måste bära under hela perioden för att vara behörig på campingområdet. Har ni gäster som ska hälsa på men ej övernatta finns möjlighet att köpa gästband. Med gästband kan man besöka stugan och campingområdet alla tre dagarna men ej övernatta. Avgiften för gästband är 300:-/st och det är endast den som står som ansvarig för stugan som kan köpa gästbanden i receptionen. Personer utan band har inte behörighet att vistas på campingområdet. OBS! Det är inte samma band som gäller på ordinarie campingområde som på Extracampingen.
Alla stugor ska vara betalda i förväg.
Faktura skickas vid bokning där även en stugdeposition tas ut i förväg. Denna fås åter vid utcheck om stugan lämnas i godkänt skick.

Alla event

Kontakt

Bokning: 0772-280 100
Reception: +46 (0)565-167 70 
Adress: Kolsnäsvägen 4, 686 35 Sunne
info@sunnecamping.se

Följ oss på

Empori CMS