Inför ankomst / bra att veta

Vi önskar dig välkommen till en skön och avkopplande semester här hos oss. Här hittar du information som kan vara bra att känna till inför och under din vistelse.

Inför ankomst

Efter bokningstillfället, kontrollera din bokningsbekräftelse så att den stämmer för att undvika missförstånd.

Stugor
Våra stugor har täcken och kuddar men lakan och handduk får man ta med själv eller förboka mot avgift. Stugan ska städas av gästen om inte slutstädning har bokats.

Campingtomt
Vid bokning av campingtomt se gärna till att i förhand registrera ditt Camping-ID eller Camping Key Europe, vilket är ett krav då vi är en SCR-ansluten campingplats. 

In-/utcheckningstider är följande:

Stugor
Incheckning från 15:00
Utcheckning senast 11:00

Campingtomter
Incheckning från 15:00
Utcheckning senast 12:00

 

Kontakta oss i förväg på 0565-167 70 eller info@sunnecamping.se så får du instruktioner för obemannad incheckning om du beräknar anlända när receptionen är stängd.

Under vistelsen

Passerkortsystem
Vi har ett passerkortssytem för att öppna bommen in till campingen, servicehusets dörrar samt för att få varmvatten till duschar och tvättmaskin/torktumlare.
Vid incheckning får man 2 stycken passerkort som ska återlämnas vid utcheckning. För att tvätta och torka kläder behöver man ladda på pengar på plastkortet. Vid utcheckning får man tillbaka ev. kvarvarande pengar. Från 2020 ingår dusch i dygnshyran.

Borttappade nycklar/passerkort
Borttappad stugnyckel debiteras med 500 kr vid avresa. För passerkort som förlorats är avgiften 50 kr och man får ej tillbaka ev. tvättmaskinsladdning.

Förbrukningsmaterial
Rengöringsmedel, diskmedel och toalettpapper finns i stugorna. Toalettpapper finns endast i de stugor med dusch & WC.

Rökförbud
Det råder rökningsförbud i samtliga stugor och allmänna utrymmen på campingen. Vid överträdelse tas en saneringsavgift på minst 3000 kr ut. Det gäller även i de fall där djur tas med till djurfri stuga. 

Avresestädning
Om inte städningen är gjord enligt de instruktioner som givits vid incheckning så debiteras du i efterhand kostnaden för en avresestädning. Priset varierar beroende på storleken på boendet.  

Eventuella klagomål
bör framföras snarast möjligt, dock senast klockan 11.00 dagen efter ankomst. Fel som uppstår under vistelsen ska meddelas omgående till receptionen så att vi får möjlighet att åtgärda dem.

Eventuella skador
Boende ansvarar för alla skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier under vistelsen. Det är då också mycket viktigt att meddela receptionen om detta.

 

Miljö och avfall
Tillsammans är det viktigt att vi värnar om miljön. Här är några tips för hur du kan göra skillnad: 

- Diska inte under rinnande vatten

- Sortera ditt avfall i avsedda behållare på våra miljöstationer

- Grillkol ska kastas i avsedda behållare på våra miljöstationer

Pantamera
Kasta gärna din pant i våra Pantamera-kärl, där alla pengar oavkortat går till Barncancerfonden.
 

Grön el
Från 1 januari 2019 använder vi
Grön El från Svensk Naturenergi. 
Detta är ett led i koncernens hållbarhetstänkande.

Trivselregler

Vi hoppas att du ska ha en trevlig semester/vistelse hos oss! Följande regler är framtagna i samarbete med de nordiska campingorganisationerna och är tillkomna för din och andra campares och besökares trevnad.